Вітаю відвідувачів ... Відвідано унікальну експозицію (15-19 травня ц.р.) і аби не сходив, то вельми шкодував би. Але не тільки мене запрошують, я уповноважений  і Вас запросити. То - варто на такі події приїжджати:  вони бувають раз у житті...
По-переше: Були видатні і відомі людини України (Тетяна Яблонська, народні артисти, бандуристи...) і, звісно, ті майстрині, що зазначені у Запрошенні...
По-друге: Були японки, керівники фондів, з Японії, укр.-япон. організацій ...
По-третє: була унікальна експозиції українських хустин, рушників, вишиванок, кімоно (19-21 ст.). Була хустина, яку зберігає вже 12 покоління родина Л. Грабовенко... ЇЇ носили пораним із АТО у шпиталь, вони прикладали пальці і у них щоки рум"яніли... Отака енергетика ... (Це з колекції Людмили Грабовенко, а всього у неї 300 унікальних експонатів...)
По-четверте: Були дуже сильні виступи ...
По-п"яте: Голова фонду та японська майстриня Оморі Нобуко писала ієрогліфами талісман: Мені - моє ім"я Валентин, на кольоровому папері, що по-японськи означає: Небо; Гарний; Білий (покажу).
По-шосте: нові знайомства, нові контакти...
По-сьоме: виставка мечів та майстер-клас бойових мистецтв...
По-восьме, церемонія чаювання (історичні чашки, давні рецепти, інше)...
По-дев"яте: якісний фруктовий фуршет ...
По-десяте: кілька десятків світлин...
15 травня - це міжнародний день родини ...
З пошаною, учасник міжнародної виставки «Українські та японські родинні обереги», Посол миру Валентин Бугрим

Posr factum: При вході у фонді культури - портрет славетного Бориса Олійника, якого, як я дізнався (бо був із 30 кв. у рідних каях) не стало 30 квітня... Вшановували його память, згадували також ...
В.Б.